Det finns idag ett flertal olika butiker som säljer billiga tester på nätet. Det beror dock på vilket billigt test vi pratar om, då det finns massor av olika. De vanliga billiga testerna är graviditetstest och ägglossningstest. Ett annat vanligt test är manliga fertilitetstest (spermietest). De tre sistnämnda billiga testerna kan man t.ex. hitta på antingen Apoteket eller Graviditetskollen.nu. Priserna på T.ex. Graviditetskollen är avsevärt mycket lägre än på Apoteket, men fortfarande väldigt pålitliga och användarvänliga. De erbjuder förutom sina billiga graviditetstest även varianter från Clearblue. De sistnämnda är förutom en hög pålitlighet och snabbhet, också väldigt lättolkade.

Varför köpa Billiga Tester på nätet, och inte på Apoteket?

Billiga tester köps bäst på nätet eftersom det går snabbt, ofta erbjuds fri frakt, samt att de är mycket billigare än på Apoteket. Utöver detta så tycker många att det är pinsamt att handla billiga tester på Apoteket, och vill hellre vara anonyma och handla diskret.

Det finns alltså ett flertal olika ställen du kan köpa billiga tester från, men min rekommendation är Graviditetskollen.