Graviditetstest är ett test som hjälper dig att ta reda på om du är gravid eller inte. Huruvida detta är för att du vill bli gravid, eller inte vill bli gravid, spelar ingen roll – syftet är detsamma, nämligen att ta reda på om du är gravid eller inte. Ett graviditetstest testar efter ett graviditetshormon som förkortas hCG. Detta hormon utsöndras i väldigt stora kvantiteter i just samband med en graviditet. Således upptäcker ett graviditetstest alltsomoftast graviditet när koncentrationen av hCG överstiger testerna känslighetsgräns som brukar ligga runt 10-25 mIU/ml. Tester som har 10 mIU/ml i känslighet kan upptäckta graviditet tidigare än de som har 25 mIU/ml, men kan samtidigt också ha en något lägre säkerhet. Således är det bra att kombinera de olika tester för att uppnå maximal säkerhet. Graviditetstest kan idag köpas på nätet, till många olika fördelar. Dessa ska vi gå igenom här nedan. Läs mer om Graviditetstest på UmO.

Köpa graviditetstest online

Att köpa graviditetstest online ger många fördelar. Detta har vi redan skrivit om när det gäller Billiga Tester, och fördelarna är i princip samma. Du är helt anonym, och slipper således gå till Apoteket, och sparar därigenom tid och pengar. Leveransen är oftast väldigt diskret (T.ex. Graviditetskollen, som levererar graviditetstest där det är svårt att koppla paketet till dess innehåll). När man köper graviditetstest online är kostnaden per test ofta avsevärt mycket lägre än i butik. Anledningen till detta är flera, bland annat att testerna är billigt tillverkade, samt att företagen inte har lika många anställda och ingen affärsyta. Alla dessa faktorer ger dig som kund fördelar när du handlar graviditetstest online. Läs mer om att köpa graviditetstest online här.

Graviditetstest sticka

Graviditetstest sticka är den allra billigaste modellen av graviditetstest. Det är precis som namnet säger, en liten sticka, som har samma säkerhet som andra graviditetstest, men är väldigt billig. Således är graviditetstest sticka perfekt för dig som älskar billiga graviditetstest! Läs mer om graviditetstest sticka här.

Graviditetstest stav

Graviditetstest stav brukar benämnas det användarvänliga graviditetstestet. Med samma säkerhet som övriga graviditetstest, är det också väldigt lätt att använda. För dig som föredrar användarvänlighet är detta det perfekta graviditetstestet för dig.

Digitala Graviditetstest

Digitala graviditetstest, även kallade de extra tydliga graviditetstesten, är till för dig som föredrar ett extremt tydligt graviditetstest, samtidigt som det är väldigt användarvänligt och säkert. Läs mer om digitala graviditetstest här.