Ägglossningstest

Ägglossningstest är väldigt populära ibland kvinnor och par som önskar att bli gravida. Ägglossningstest innebär stora fördelar vad gäller planering, och chansen att bli gravid. En kvinna kan oftast inte bli gravid mer än några få dagar per månad. På grund av detta är det ofta utav stor vikt att ta reda på vilka dessa dagar är. Dessa dagar kallas för fertila dagar eller gröna dagar och är alltså dagarna innan ägglossning. Enligt 1177 så har kvinnor ungefär tre sådana dagar. Med hjälp av Ägglossningstest kan du lätt ta reda på när dessa dagar inträffar. Nedan ska vi gå igenom olika sorters Ägglossningstest, som ingår i kategorin “Billiga Tester.

Ägglossningstest sticka

Ägglossningstest av stickmodellen är den enklaste formen av ägglossningstest. Dessa Ägglossningstest är ofta väldigt billiga, snabba och utöver det föregående också säkra. Även om de inte är särskilt svåra att använda, så finns det mer användarvänliga ägglossningstest. För de som har lite svårare att tolka Ägglossningstest sticka, kan man fundera på att använda digitala ägglossningstest. Läs mer om ägglossningstest sticka här.

Ägglossningstest stav

Ägglossningstest stav brukar kallas den användarvänliga versionen av ägglossningstest sticka. Med andra är den oerhört lätt att använda, och kräver mycket lite av användaren. Det är tydligt att tolka sina resultat, och är perfekt för dig som föredrar användarvänlighet. Läs mer om Ägglossningstest stav här.

Digitala ägglossningstest

Sedan några år tillbaka erbjuds det ofta digitala versioner av ägglossningstest. Dessa är precis som ägglossningstest stav väldigt lätta att använda, men förutom de är de också extremt lätta att tolka. Det är en oerhörd fördel för tolkningsfrågor, och eliminerar de föregående nästan helt och hållet. Om du föredrar ett användarvänligt och lättolkat ägglossningstest, ska du använda digitala ägglossningstest. Läs mer om digitala ägglossningstest här.